Rendszerfelügyelet Rendszerkarbantartás Rendszer felügyelet Rendszer karbantartás Számítógép szervíz Számítógépszervíz Hálózatépítés
Rendszerfelügyelet
Rendszerkarbantartás
Rendszer felügyelet
Rendszer karbantartás
Számítógép szervíz
Számítógépszervíz
Hálózatépítés
Cégünk rendszerfelügyelettel, rendszerkarbantartással, eseti vagy átalánydíjas rendszergazdai szolgáltatásokkal áll minden kedves megrendelonk részére. Legyen szó kis irodai hálózatokról, vagy nagyvállalti rendszerekrol, kollégáink minden területen állnak rendelkezésünkre.
A Next-Inform Informatikai és Telekommunikációs Kft. további szolgáltatásai
Fixnet Webhoszting
Webfejlesztés
Ügyviteli rendszerek
Szoftverfejlesztése
Kereskedelemszervezés

A RENDSZERKARBANTARTÁS.HU oldalain a Next-Inform Kft. által nyújtott számítástechnikai szolgáltatásokkal - úgymint számítógépes rendszerek kiépítése, felügyelete, karbantartása, komplett költöztetése, selejtezése, illetve műszaki és egyéb eszközök általános beszerzése - szeretnénk megismertetni Önöket.

Többféle szerződéses konstrukció alapján végzünk olyan feladatokat, amelyek által problémamentessé válhat a számítástechnika használata a munkahelyen, az irodában vagy a hivatalban.

Dolgunk a gépek rendszeres karbantartása, felügyelete, folyamatos és biztonságos üzemeltetése. Emellett szakmai segítséget és támogatást is nyújtunk a különböző irodai, műszaki, számítógépes fejlesztések megtervezéséhez, szervezéséhez és lebonyolításához, valamint az irodai élethez nélkülözhetetlen egyéb eszközök (papíráru, nyomtatvány, írószer, stb.) beszerzéséhez.

Néhány érv cégünk mellett

Miben különbözünk más cégektől? Miért minket válasszon? Elsősorban a szakmai tapasztalatunk és hozzáértésünk miatt. Bár cégünk fiatalnak mondható, a szakmai felkészültségünk és tapasztalatunk megfelel a napi elvárásoknak, illetve a komolyabb kihívásoknak egyaránt. Kreatív és ambiciózus csapatként dolgozunk. Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, a korrekt és színvonalas kiszolgálást, a gyorsaságot és rugalmasságot. A sikeres gazdasági működés mellett az jelent igazi elismerést számunkra, ha ügyfeleink elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Ezen felül, szerződéses partnereink részére komoly kedvezményeket ajánlunk az általunk forgalmazott termékek és egyéb szolgáltatások áraiból. Így akár 3-10% kedvezménnyel is hozzájuthat cége, irodája a különböző számítástechnikai és irodatechnikai eszközökhöz, papíráruhoz, irodaszerhez, nyomtatványhoz.