Rendszerfelügyelet Rendszerkarbantartás Rendszer felügyelet Rendszer karbantartás Számítógép szervíz Számítógépszervíz Hálózatépítés
Rendszerfelügyelet
Rendszerkarbantartás
Rendszer felügyelet
Rendszer karbantartás
Számítógép szervíz
Számítógépszervíz
Hálózatépítés
Cégünk rendszerfelügyelettel, rendszerkarbantartással, eseti vagy átalánydíjas rendszergazdai szolgáltatásokkal áll minden kedves megrendelonk részére. Legyen szó kis irodai hálózatokról, vagy nagyvállalti rendszerekrol, kollégáink minden területen állnak rendelkezésünkre.


Ismerje meg komplett rendszergazdai szolgáltatásainkat!

Az irodai munkavégzés, az irodaautomatizálás egyik legfontosabb műszaki eszköze a számítógép. Napjainkban már szinte elképzelhetetlen, hogy akár a napi rendszerességgel, akár az alkalmanként végzett feladatokat ne számítógépen végezzük. Legyen szó bármilyen levélről, táblázatról, adatbázisról, vagy éppen kimutatásról, a számítógépek által nyújtott segítség egyre inkább létszükséglet minden irodában és hivatalban.

Egy jól méretezett és kialakított, megfelelően karbantartott rendszer segítségével az irodai feladatok végzése sokkal hatékonyabbá és gyorsabbá válhat. Természetesen ahhoz, hogy egy ilyen megbízható rendszer folyamatosan működjön – és a számítógép valóban segítse, ne pedig hátráltassa munkánkat – a gépek, a rendszer fenntartásával és üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat is folyamatosan el kell látni.

Sok cég és intézmény számára azonban nem megoldható (akár gazdasági, akár egyéb szempontok miatt), hogy a rendszergazdai feladatok ellátására külön személyzetet tartson. Ilyen esetekben tudunk mi segítséget nyújtani.

Olvasson bővebben szolgáltatásainkról!
>Kattintson a részletekért!

Tekintse meg referenciáinkat!
>Kattintson a részletekért!